Min personlige kunsthistorie - Foredrag med Martin Bigum

Tirsdag d. 2. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Vejgaard Sognehus, Vejgård Kirkevej 11, 9000 Aalborg
Martin Bigum

Martin Bigum fik sit gennembrud som kunstner i midten af 90erne, og har siden udstillet både i ind- og udland. I flere år var han fast deltager i kunstquizzen på DR2, og i 2014 udgav han den anmelderroste selvbiografi “Min personlige kunsthistorie”. Det er også på baggrund af denne bog, at Martin denne aften vil fortælle om nogle af sine grundlæggende barndoms- og ungdomsinspirationer, og hvordan han hele tiden revurderer for at finde nye interessante ståsteder i kunsten. Martin Bigum vil i foredraget inddrage sin arbejdsdag og fortælle om ideerne, han får undervejs, og vise nogle af sine vigtigste værker fra 90erne og op i 10erne. Han vil også fortælle om, hvorfor han ikke kan være andet end billedkunstner og digter. Og hvis vi er heldige, bliver der også tid til en perspektivering til kunsten i kirken.

Der er gratis adgang til foredraget. Dørene åbnes kl. 19.00