Torsdag d. 29. oktober 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Programmet er, i forhold til tidligere annonceret, ændret pga. af Covid 19.                        Sankt Markus kirkes kor og Vejgaard kirkes Koncertkor kan desværre ikke medvirke.

I stedet synger Signe Anette Pedersen sange af Felix Mendelsohn akkompagneret på orgel af Peter Sloth Andersen. Signe har netop færdiggjort solistklassen i sang fra Esbjerg musikkonservatorium.

Kirke-& solosanger ved Vejgaard kirke Diana Haugland Jensen synger sange af Maria Szymanowska akkompagneret på flygel af Natasha Kutsko Jensen.

Sognepræst Sine Kilstrup kæder aftenen sammen med fortællinger om Thorvaldsens liv.

Der er gratis, men begrænset adgang til koncerten, som så mange ting er i disse tider. Dørene åbnes kl. 19.00.

Koncert: Thorvaldsen - 250 år
Gratis adgang