• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 9. juni 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Kom til orienteringsmøde i sognehuset tirsdag den 9. juni 2020 kl. 19.30.

På mødet vil vi kort fortælle om, hvad menighedsrådet og sognet har arbejdet med det sidste år. Vi vil også fortælle om det kommende valg til menighedsrådet, som afholdes som Valgforsamling den 15. september 2020.

Vi vil gerne vække din interesse for at stille op til valget, men du behøver ikke at beslutte dig på mødet 9. juni.

Vi vil gerne, at menighedsrådet afspejler hele Vejgaard Sogn, så vi leder efter forskellige personligheder og kompetencer. Måske er det dig?

Et par medlemmer af menighedsrådet fortæller om, hvad der fik dem til at gå ind i arbejdet, og hvordan det har været for dem at være medlem af Vejgaard Menighedsråd. Vi sørger for at man kan holde den nødvendige afstand under mødet.

Vi glæder os til at se dig.

Sted Vejgård Kirkevej 11, 9000 Aalborg